Jelentkezés

Az alábbi mezők kitöltésével jelentkezhetsz egyedül, vagy egy csapattárs megadásával ketten (pl. házaspárként az egész család nevében is) a hatodik Kentenich Vetélkedő 2017 január végén induló második "mélyülő" fordulójára!

A jelentkezéshez BE KELL LÉPNED! Ha még nem léptél be, bal oldalt megteheted. Ugyanott regisztrálhatsz is, amennyiben még nincs felhasználó neved valamelyik schönstatti honlapon. (ha már regisztráltál a fiú- vagy a lányifjúság honlapján, az ott kapott névvel és jelszóval itt is be tudsz jelentkezni)

AZ ŰRLAP BEKÜLDÉSÉHEZ BE KELL JELENTKEZNED! Ha bejelentkeztél megjelenik itt a neved:
Vezetéknév Keresztnév; ha nem ez a neved, kérlek a bal oldali "Saját adatok"-ra kattintva korrigáld a profilod beállításait.

Ezzel az e-mail címmel vagy regisztrálva a honlapon, és a továbbiakban mindig erre fogod kapni a visszajelzéseket. Ha ezt a címet nem használod, mielőtt továbbmész változtasd meg a profilod beállításainál. A személyes adataidat, e-mail címedet bizalmasan kezeljük.

Ez lesz a játékban használt neved (nevetek), légy kreatív! :-)

Amennyiben ketten (vagy családként) indultok, a játék megkezdődtével bármelyikőtök beküldheti a válaszokat, csupán a csapat nevét kell majd megadni.

Amennyiben játékostársadnak van külön e-mail címe, add meg azt itt, hogy a jövőben ő is megkapjon minden fontos információt a játékról!